Beograd, 14. oktobra 2017. – Arhipelag učestvuje na Mini-sajmu knjiga Book Fest u Poletu (Cetinjska 15) koji se održava u nedelju 15. oktobra od 16 do 21 čas.
Arhipelag će predstaviti svoju novu produkciju iz oblkasti savremene srpske i svetske književnosti, međ kojima su i knjige koje su dobile neke od najvažnijih domaćih i stranih književnih nagrada. Arhipelag je za čitaoce pripremio i posebne cene.
Nakon letnjeg, u nedelju, 15. oktobra od 16 do 21h, biće održan drugi po redu, jesenji Poletov Book Fest, događaj zamišljen sa ciljem da promoviše knjigu i čitanje. Posetioci će imati priliku da, nedelju dana pred veliki Beogradski sajam knjiga, uživaju u sniženim cenama i popustima domaćih izdavačkih kuća koje će predstaviti izdanja svoje kako stare, tako i aktuelne produkcije.
Pored prodajnog segmenta, Poletov Book Fest ima i i deo posvećen razmeni knjiga. U saradnji sa Book Square-om / ex Book Buvljak, biće organizovana i prodaja i razmena novih i polovnih, pročitanih knjiga za sve zainteresovane posetioce.