Beograd, 14. septembra 2017. – Arhipelag učestvuje na Čumić Book Festu 3+ koji počinje večeras u Čumićevom sokačetu, u knjižari Makart Store&More.
Arhipelag će na Čumić Book Festu 3+ predstaviti svoju noviju produkciju, ali i pojedine knjige iz ranijeg perioda koje se stalno pojavljuju u novim izdanjima.
Ohrabreni uspehom koja je slična majska manifestacija izazvala u našoj javnosti i drugačijim pristupom koji je ustalasao učmalu književnu scenu, organizatori su odlučili da upriliče jesenji festival knjige. U fokusu Čumić Book Festa 3+ i ovaj put će se, uz svakodnevne razgovore o književnosti, naći najkvalitetniji naslovi, najintrigantniji izdavači, popusti na sva izložena izdanja, ali i koncerti i gostovanja stand up komičara.
Poseban odeljak Čumić Book Festa 3+ jeste „booklet kutak“ u kojem će posetiocima festivala iskusni knjižari ponuditi mnoštvo dobrih knjiga po izuzetno popularnim cenama po modelu 4 knjiga za 1.000 dinara i 3 knjige za 1000 dinara.
Tokom pet septembarskih dana, pod vedrim beogradskim nebom, otkrijte novu omiljenu knjigu ili pisca, poslušajte šta čita Teofil Pančić, o čemu peva Daniel Kovač, koje filmove preporučuju Boban Jevtić, Vesna Perić i Tamara Krstić ili se nasmejte nastupu Nemanje Cvijetića.
U subotu i nedelju, u okviru festivala biće održana i berza novih i starih ploča.
Radno vreme festivala je od 10 do 20 časova, namenjen je svima i svi prateći programi su besplatni.
Jesenji Čumić Book Fest 3+ traje do 23. septembra.