Interliber 2014.

Beograd, 10. novembra 2014. – Arhipelag učestvuje na ovogodišnjem Interliberu, 37. međunarodnom sajmu knjiga i učila, koji se održava u Zagrebu od 11. do 16. novembra.
Centralni deo nastupa Arhipelaga predstavlja promocija Dela Danila Kiša u deset knjiga čije je objavljivanje Arhipelag zaokružio uoči nedavnog Sajma knjiga u Beogradu. Osim u Srbiji, Arhipelag, prema ugovoru sa naslednicima autorskih prava, ima ekskluzivno pravo objavljivanja i distribucije dela Danila Kiša i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini.
Tokom Interlibera Arhipelag će posetiocima predstaviti i svoja najnovija izdanja iz oblasti svetske i srpske književnosti, političke teorije, filozofije, sociologije, književne teorije, istoriografije, ekonomije i psihologije.
Organizaciju Nacionalnog štanda Republike Srbije omogućilo je Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, a izvršni organizator je Narodna biblioteka Srbije.
Štand Arhipelaga nalazi se u okviru štanda Narodne biblioteke Srbije (paviljon: 6), u neposrednoj blizini centralne pozornice Interlibera.