Beograd, 20. aprila 2019. – Arhipelag sutra učestvuje na manifestaciji Jevremova – ulica susreta u društvu kolega iz Udruženja profesionalnih izdavača Srbije (UPIS): Clio, Evoluta, Geopoetika, Odiseja, Paideia, Štrik i Zlatno runo.
Štand Arhipelaga i drugih izdavača iz UPIS-a nalaziće se kod murala Nada Knežević na uglu Jevremeve i Kneginje Ljubice u nedelju, od 11 do 15 časova.
Čitaoce očekuju nova izdanja i specijalni popusti.
Jevremova – ulica susreta je manifestacija kojom se od 2009. godine, nedelju dana pred Uskrs, na praznik Cveti, obeležava Dan opštine Stari Grad.
U jednoj od najlepših ulica Starog Grada i Beograda, Gospodar Jevremovoj, okupljaju se sve generacije Starograđana, Beograđana i gostiju Beograda.
Dan opštine Stari Grad biće proslavljen uz pesmu, ples i performanse različitih umetnika, štandove izlagača, preduzetnika, udruženja i institucija, defile najmlađih Starograđana pod maskama, ukuse i mirise svih krajeva Srbije i nastupe muzičkih zvezda, pozorišnih trupa. U pripremi su brojna iznenađenja i nastupi najpopularnijih umetnika domaće scene…