Beograd, 6. avgusta 2021. – Knjige u izdanju Arhipelaga čitaoci će ubuduće da moći da kupe i posredstvom platforme Shoppster.
U ponudi preko platforme Shoppster čitaoci mogu da pronađu knjige objavljene u izdanju Arhipelaga u poslednje dve godine čiji tiraž još nije rasprodat, kao i jedan broj knjiga iz ranijeg perioda. Knjige Arhipelaga na platformi Shoppster nalaze se na vendor page Arhipelagahttps://www.shoppster.com/sr-RS/v/arhipelag
arhipelag 1600x460pxShoppster je inovativna i regionalna platforma za online trgovinu, kreirana na temelju superiorne tehnologije i najsavremenije IT logistike. Shoppster je deo platforme United Grupe, vodeće telekomunikacione platforme u regionu, koja, pored Srbije, godinama uspešno pokriva i tržišta Slovenije, Hrvatske i Bosne, obezbeđujujući razvijenu komunikacionu logistiku, kao i efektnu i dobro targetiranu TV i online promociju. Shoppster predstavlja više od 1.800 brendova iz najrazličitijih kategorija, a podrazumeva i jedinstvenu mogućnost praćenja pošiljke, online kanal gde se proizvod detaljno upoznaje, a na Shoppster TV on od septembra moći i da se kupi, kao i besplatnu dostavu za ekskluzivne Shoppster proizvode.
Arhipelag je trenutno izdavač s najvećim brojem ulistanih knjiga u ponudi na platformi Shoppster.