Beograd, 3. marta 2017. – Arhipelag učestvuje na 23. Međunarodnom salonu knjiga u Novom Sadu koji će se održati od 6. do 12. marta u Hali i Kongresnom centru „Master”.
Arhipelag će na 23. Međunarodnom salonu knjiga u Novom Sadu predstaviti svoja nova i novija izdanja, među kojima se nalaze i romani Zeleni šator Ljudmile Ulicke, S nekog drugog sveta Eugena Šuljgina, Ja nisam ja Alekseja Slapovskog, Koju je magla donela Ferija Lainščeka, Poslednji seljaci Petreta M. Andreevskog, Jaz Darka Tuševljakovića, knjiga priča Raščarani svet Jelene Lengold, tematske antologije priča Priče o Danilu Kišu i Čitanje Italije, nova knjiga aforizama Aleksandra Baljka Zidovi na horizontu, knjiga eseja Čarlsa Simića Tamo gde počinje zabava, knjigu Stres Hane Lund i Jergena Lunda, treći tom memoara Dragoljuba Mićunovića Život u nevremenu, kao i neobičnu i neodoljivu knjigu Ivane Vasiljević i Đoka Maljenovića Kratka istorija čokolade u kojoj se govori o istoriji jedne strasti, o istoriji jednog ukusa i o istoriji jednog umeća.
Čitaoce na štandu Arhipelaga očekuju sajamske cene, specijalni popusti i akcije iznenađenja.
Tokom trajanja Salona knjiga štand Arhipelaga posetiće brojni pisci ove izdavačke kuće.
Štand Arhipelaga nalazi se u okviru zajedničkog izložbenog prostora Udruženja profesionalnih izdavača Srbije (UPIS), u centralnom delu Salona knjiga.
salon-knjiga-2017
Uporedo sa Salonom knjiga, održava se i 22. izložba umetnosti „Art Ekspo”, 12. Sajam obrazovanja i Sajam digitalnih komunikacija.
Salon knjiga u Novom Sadu otvara se u ponedeljak 6. marta u 11 časova.