Beograd, 20. juna 2018. – Došlo je leto, najbolji trenutak da se podsetimo koliko su ljubav, more, prijateljstvo ili putovanje nezamenjivi u našim životima.
Nije potrebno leto da bismo u to bili sigurni, ali leto je odlična prilika da čitamo knjige poznatih srpskih i svetskih pisaca u kojima se ljubav i more, prijateljstvo i putovanje javljaju kao najvažnije teme.
Ili kao jedna od tema o kojima se mora pripovedati. A priča je ono što ostaje od svakog iskustva ili događaja, kada se svako putovanje okonča, kada more više nije tu pored nas, kada nam je neki uzbudljivi grad posao lepa uspomena.
Leto je pravi trenutak i da se uverimo kako je čitanje priča za svaki dan. I kako su čitanje i uživanje neraskidivo povezani. Naravno, ako je priča dobra i ako zaslužuje naše vreme.
Arhipelag tim povodom za članove Kluba čitalaca Arhipelag ili za one koji će to postati narednih dana organizuje specijalnu akciju Leto sa Arhipelagom: Čitanje je priča za svako leto. Proverite zašto je tako.
Akcija traje do 20. avgusta.
Specijalna akcija podrazumeva posebne letnje popuste na knjige u kojima ćete uživati i uz pomoć kojih ćete ovo leto učiniti lepšim i zanimljivijim, sadržajnijim i uzbudljivijim.
Čitajte i uživajte, uživajte i čitajte!
Predlažemo vam 40 knjiga za ovo leto i za sva vremena.
Spisak knjiga u akciji i cene možete videti ovde:
Leto sa Arhipelagom_2018

Izbor je jednostavan: ne možete pogrešiti.

Drugo more Fuga o ljubavi Dok vetar zviždi kroz kranove
Pretesteriši me Izgubljeni raj Laura Alkoba Mala argentinska prica

Klub čitalaca Arhipelag
Terazije 29/II, 11000 Beograd
tel: 011 33 44 536
011 33 44 427
e-mail: redakcija@arhipelag.rs
klub@arhipelag.rs
www.arhipelag.rs