Beograd, 17. aprila 2019. – Svetski dan knjige i autorskih prava se bliži, a Arhipelag u saradnji sa LINK grupom za vas ima sjajnu vest.
svetski-dan-knjigeBusinessAcademy, kao članica edukativnih ustanova u okviru LINK grupacije, ove godine vam pruža priliku da usavršite svoj engleski ili savladate veštinu obrade teksta, pomoću kojih ćete napredovati kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.
Ukoliko želite da dobijete jedan od ponuđenih besplatnih kurseva (engleski jezik / obrada teksta MS Word), potrebno je da učestvujete u nekoj od akcija Arhipelaga u drguoj polovini aprila (Velika Uskršnja akcija Arhipelaga, akcija Poslednji primerci knjiga koje ste voleli ili akcije povodom Svetskog dana knjige) i da na Facebook strani Arhipelaga postavite citat po izboru iz neke od knjiga u izdanju Arhipelaga koja je kupljena u toku trajanja pomenutih akcija.
Tri prva čitaoca će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs po želji.
Akcija traje do kraja aprila.
Ukoliko budete jedan od dobitnika, dobićete poklon-kod, pomoću kojeg ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.
Pozivamo vas da i dalje redovno čitate knjige i ulažete u sebe jer je to znanje koje vam niko ne može oduzeti, a ovim akcijom želimo da vas dodatno motivišemo u tome.