Beograd, 8. novembra 2021. – Studentska organizacija UNZIP organizuje susret sa Srđanom V. Tešinom u utorak 9. novembra s početkom u 20 časova u ulici Maksima Gorkog 15 u Novom Sadu.
Tešin će na ovom književnom događaju govoriti o knjigama koje je napisao, o knjigama koje su obeležile njegovo čitalačko iskustvo, o svojoj književnoj karijeri, o svom viđenju književnog života i statusa književnosti u modernom društvu, kao i tome šta mlade pisce očekuje kada se odluče da uđu u književnost.
U središtu razgovora biće nova Tešinova knjiga Mokrinske hronike koja je pre nekoliko meseci objavljena u izdanju Arhipelaga.
Tesin_UNZIP– UNZIP te poziva da upoznaš životnu priču pisca Srđana V. Tešina i otkriješ koje on savete ima za mlade pisce i mlade. Broj mesta je ograničen, obavezna je prijava u inboxu Fejsbuk naloga organizacije UNZIP – kažu organizatori ovog događaja.
Studentska organizacija UNZIP je neprofitno udruženje čiji su ciljevi unapređenje mentalnog, emocionalnog, socijalnog i duhovnog života studenata.