Nema Sajma, ima knjiga

Sajamske cene knjiga u oktobru: neodoljivi popusti, bonus popusti i iznenađenja. Pesme na magnetu. Knjige su na klik do vas.

Beograd, 15. oktobra 2021.

Izdavačka kuća Arhipelag organizuje specijalnu akciju Nema Sajma, ima knjiga sa sajamskim cenama i posebnim klupskim cenama koja će trajati od 15. do 31. oktobra.
Posebne pogodnosti Arhipelag je obezbedio za članove Kluba čitalaca Arhipelag i za one koji će to postati tokom ove akcije.
U toku akcije Nema Sajma, ima knjiga popust u Klubu čitalaca Arhipelag je 40%.
Za kupovinu 3 i više knjiga Arhipelag odobrava popust od 45%.
Za kupovine preko 3.000 dinara naši čitaoci će dobiti poklon u vidu stihova iz neke od izabranih pesama Džejmsa Džojsa, Rastka Petrovića, Čarlsa Simića ili Jelene Lengold (po izboru). Pesme na magnetu nastale su u koprodukciji sa Magnetopoezijom. Pesme na magnetu mogu da se poruče i posebno preko Arhipelaga, cena jednog seta je 450 dinara.
Pesmama na magnetu Arhipelag započinje produkciju i promociju sopstvenog gift programa.
Dostava knjiga je besplatna na teritoriji Srbije za porudžbine čiji je iznos preko 1.000 dinara.
Čitaoci mogu da poruče knjige za koje se odluče posredstvom sajta www.arhipelag.rs ili posredstvom kontakata Kluba čitalaca Arhipelag: knjige@arhipelag.rs i klub@arhipelag.rs, 011 33 44 536, 011 33 44 427 i 063 16 43 609. Poručene knjige Arhipelag će dostaviti čitaocima u roku od dva dana.
arhipelag 576x368pxTokom ove akcije čitaoci će imati sajamske cene (20% popusta) na sve knjige Arhipelaga u knjižarama u više od 50 gradova u Srbiji. Među knjižarama koje su se uključile u ovu akciju nalaze se knjižara Alisa u zemlji knjiga i Emilija iz Loznice, knjižare biblioteka u Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu i Somboru, knjižare kulturnih centara u Nišu i Kraljevu, knjižara Kaligraf iz Zaječara, knjižara Reči iz Čačka, knjižara Salon knjiga TIL iz Jagodine, knjižara „Danilo Kiš“ iz Subotice, novosadske knjižare Bulevar Books, Solaris, Most Prometej i Mala velika knjiga, kao i veliki broj beogradskih knjižara: Makart, Vukotić mediaAleksandar Belić, ApostrofGeopoetika, Kreativni centarLivro, Urban Reads, Zlatno runo, knjižare Bookastore i BIGZ školstva.
Akcija u beogradskoj knjižari Akademija već je počela i trajaće do kraja oktobra.
Knjige Arhipelaga po sajamskim cenama mogu se naći i u knjižarama u sastavu knjižarskih lanaca Delfi i Vulkan (od 7. do 17, oktobra) i Delfi (od 15. do 31. oktobra)
Arhipelag_Nema Sajma, ima knjiga_1– Dok su ranijih godina čitaoci iz svih krajeva Srbije dolazili na jednom mesto, na Sajam knjiga, da vide nove knjige i kupe ih po sajamskim cenama, već drugu godinu to zbog pandemije koronavirusa, nažalost, nije moguće. Još jedno otkazivanje Sajma knjiga pokazalo je da Sajam knjiga u obliku koji znamo nije moguć u vreme pandemije. Ali ako nije moguć Sajam knjiga iz epidemioloških razloga, potreba za knjigama nije nestala. Arhipelag je odlučio da ostane na strani svojih čitalaca koliko god da se okolnosti menjaju, jer znamo i svakog dana se neprestano iznova uveravamo da su i čitaoci na našoj strani. Ako nema Sajma knjiga, koji u ovim okolnostima nije moguć, ima knjiga, ima dobre volje i ima potrebe za međusobnim razumevanjem. Klub čitalaca Arhipelag želi da dođe do svojih čitalaca u mestima u kojim oni žive. Knjige su zaista na klik do vas. Nije sve loše, dobre su knjige – kažu u Arhipelagu.