Beograd, 9. juna 2020. – Akcija Minimalno oštećene knjige, maksimalno smanjene cene traje do kraja ove nedelje – i dan duže pošto će čitaoci moći da poruče knjige iz ove akcije i u ponedeljak 15. juna.
Akcija je započela 1. juna i naišla je na odličan prijem kod čitalaca. Do sada smo već četiri puta menjali spisak knjiga ui akciji, jer su neke knjige rasprodate. Kako stvari stoje, spisak ćemo često menjati i u narednim danima.
Nekih od knjiga s kojima smo započeli akciju više nema na stanju, ali su knjige koje su i dalje u akciji jednako zanimljive i minimalno oštećene.
Dobre knjige i dalje nemaju cenu. Ali dobre knjige ponekad imaju minimalna oštećenja. Imamo ograničene količine jednog broja naših knjiga iz prethodnih godina, pa čak i nekoliko primeraka naših novijih izdanja, s minimalnim oštećenjima. Obično je reč o neznatnim mehaničkim oštećenjima na koricama. Do minimalnih oštećenja knjiga najčešće dolazi prilikom transporta, ponekad i tokom stajanja knjiga u knjižarskim izlozima.
Oštećenja su blaga, količine ograničene, popusti neograničeni, trenutak je pravi i traje do 15. juna. Osim ako pre toga ne budu iscrpljene količine blago oštećenih knjiga.
Spisak knjiga (verzija posle najnovije) nalazi se u nastavku:
Arhipelag-Blago-ostecene-knjige_jun-2020_4

Popust možete ostvariti u:

  • Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova
  • ili pouzećem bilo gde u Srbiji gde ste Vi ili oni koje volite (posredstvom sajta www.arhipelag.rs ili posredstvom e-maila: redakcija@arhipelag.rs)

Besplatna dostava u ovoj akciji važi za iznose preko 1.000 dinara.

Klub čitalaca Arhipelag
Terazije 29/II, 11000 Beograd
tel: 011 33 44 536
011 33 44 427
e-mail: redakcija@arhipelag.rs
www.arhipelag.rs