Beograd, 8. marta 2019. – Arhipelag je povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, organizovao specijalnu akciju – Ljubav i druge priče koja će trajati do 12. marta. Specijalna akcija podrazumeva sajamske cene i posebne popuste od 40 do 57% na knjige koje donose velike priča o ljubavi, osećajnosti i vezanosti. Ukoliko se čitateljka ili čitalac odluče za 3 knjige iz ponude koja čini ovu akciju, onda je ukupna cena 3 knjige 999 dinara.
Spisak knjiga u akciji i cene možete videti ovde:
Arhipelag 8 mart_2019
Popust možete ostvariti u:

  • Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova
  • pouzećem bilo gde u Srbiji gde ste Vi ili oni koje volite (posredstvom sajta www.arhipelag.rs)

U knjižarama Papirna krila (knjižara Akademija u Beogradu, kao i knjižare Papirna krila u Novom Sadu, Pirotu, Požarevcu i Kragujevcu) čitaoce povodom 8. marta očekuju popusti od 20% na na odabrane knjige u izdanju Arhipelaga u kojima je ljubav glavna tema.
Deset knjiga u izdanju Arhipelaga nalazi se na specijalnom popustu povodom 8. marta i u knjižari Makart Store&More.
Arhipelag je podržao kampanju Instituta za transfuziju krvi Srbije i Crvenog krsta Srbije pod sloganom „Ništa bez žena“ koja se odvija danas u Beogradu, u Institutu za transfuziju krvi Srbije, i u još 11 gradova u Srbiji.
Arhipelag je donacijom u knjigama nagradio i aktivistkinje Volonterskog servisa Zvezdara koje posvećeno pomažu starijim i socijalno ugroženim osobama u ovoj opštini.