Beograd, 20. aprila 2017. – Izdavačka kuća Arhipelag povodom 23. aprila, Svetskog dana knjige i autorskih prava, u okviru kampanje za promociju čitanja Čitanje je priča za svaki dan omogućava svim članovima Narodne biblioteke Srbije, članovima univerzitetskih i specijalizovanih biblioteka u Srbiji, kao i članovima bilo koje javne biblioteke u Srbiji, kupovinu knjiga u izdanju Arhipelaga po klupskom popustu od 30% u periodu od 20. do 27. aprila.
Zainteresovani članovi Narodne biblioteke Srbije, univerzitetskih i specijalizovanih biblioteka u Srbiji, kao i mreže javnih biblioteka u Srbiji popust mogu ostvariti:

  • u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova
  • ili pouzećem bilo gde da ste u Srbiji (posredstvom sajta www.arhipelag.rs).
  • posredstvom e-maila: klub@arhipelag.rs

Članovi biblioteka prilikom porudžbina treba da navedu broj članske karte i naziv biblioteke čiji su član.
Kampanju za promociju čitanja Čitanje je priča za svaki dan Arhipelag je pokrenuo povodom deset godina od svog osnivanja. Polazeći od uverenja da su knjige naša svakodnevica i da je čitanje priča za svaki dan, Arhipelag kroz kampanju Čitanje je priča za svaki dan želi da pokaže da je knjiga prirodni deo svih dobronamernih aktivnosti i da uz pomoć dobrih knjiga možemo da osmislimo i sopstvenu svakodnevicu i sopstvenu poziciju u njoj.