Beograd, 1. novembra 2021. – Arhipelag produžava specijalnu akciju Nema Sajma, ima knjiga do nedelje 7. novembra u ponoć.
Arhipelag_Nema Sajma, ima knjiga_2Započeta 15. oktobra, ova akcija je izazvala veliko interesovanje čitalaca i javnosti.
– Imali smo jedan od najuzbudljivijih trenutaka u dosadašnjem radu Kluba čitalaca Arhipelag. Kako bismo izašli u susret zainteresovanim čitaocima i kako bismo nagradili njihovo poverenje, dobru volju i interesovanje, odlučili smo da akciju sa sajamskim cenama produžimo za još jednu nedelju. Dakle, i dalje Nema Sajma, ima knjiga. Knjige ostaju na klik od čitalaca. Klub čitalaca Arhipelag želi da dođe do svojih čitalaca u mestima u kojim oni žive, a ova akcija sa sajamskim popustima jeste jedan od načina da to postignemo – kažu u Arhipelagu.
Arhipelag je za čitaoce obezbedio sajamske cene i posebne klupske cene do 7. novembra.
U toku akcije Nema Sajma, ima knjiga popust u Klubu čitalaca Arhipelag je 40%, dok za kupovinu 3 i više knjiga Arhipelag odobrava popust od 45%.
Za kupovine preko 3.000 dinara naši čitaoci će dobiti poklon u vidu stihova iz neke od izabranih pesama Džejmsa Džojsa, Rastka Petrovića, Čarlsa Simića ili Jelene Lengold (po izboru). Pesme na magnetu nastale su u koprodukciji sa Magnetopoezijom. Pesme na magnetu mogu da se poruče i posebno preko Arhipelaga, cena jednog seta je 450 dinara.
Arhipelag_Nema Sajma, ima knjiga_1 Dostava knjiga je besplatna na teritoriji Srbije za porudžbine čiji je iznos preko 1.000 dinara.
Čitaoci mogu da poruče knjige za koje se odluče posredstvom sajta www.arhipelag.rs ili posredstvom kontakata Kluba čitalaca Arhipelag: knjige@arhipelag.rs i klub@arhipelag.rs, 011 33 44 536, 011 33 44 427 i 063 16 43 609. Poručene knjige Arhipelag će dostaviti čitaocima u roku od dva dana.