Beograd, 21. aprila 2022. – Povodom 23. aprila, Svetskog dana knjige i autorskih prava, Izdavačka kuća Arhipelag organizuje Dane knjige u Klubu čitalaca Arhipelag.
Dani knjige u Klubu čitalaca Arhipelag počinju danas i traju do 29. aprila.
U toku Dana knjige u Klubu čitalaca Arhipelag posebni popust u Klubu čitalaca Arhipelag je 40% za sve knjige objavljene u izdanju Arhipelaga.
klub citalaca.cdrZa kupovinu 3 i više knjiga Arhipelag odobrava popust od 45%.
Dostava knjiga je besplatna na teritoriji Srbije za porudžbine čiji je iznos preko 1.500 dinara.
Čitaoci mogu da poruče knjige za koje se odluče posredstvom sajta www.arhipelag.rs, na telefone: 011 33 44 536, 011 33 44 427 i 063 16 43 609, kao i na e-mail adrese: knjige@arhipelag.rs i klub@arhipelag.rs.
Poručene knjige Arhipelag će dostaviti čitaocima u roku od dva dana.
Čitaoci mogu da ostvare popuste u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova.
– Klub čitalaca Arhipelag želi da dođe do svojih čitalaca u mestima u kojima oni žive. Svetski dan knjige i autorskih prava prilika je da se podsetimo uloge knjige u našoj svakodnevici, ali i koliko je važno poštovanje autorskih prava. Knjige su zaista na klik do vas – poručuju iz Arhipelaga čitaocima.
Klub čitalaca Arhipelag poznat je kao mesto dobrih knjiga i dobrih cena. Za proteklih petnaest godina Klub čitalaca Arhipelag postao je jedna od najbrojnijih i najaktivnijih mreža čitalaca u Srbiji. Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje svojim članovima besplatnu članarinu, različite nagradne akcije tokom godine, lojalti programe sa popustima od 20 do 50% u većini pozorišta u Srbiji, kao i stalnu akciju Knjiga nedelje. Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje i najveći klupski popust u zemlji i sajamske cene tokom cele godine.