Beograd, 26. aprila 2020. – Sajt Arhipelaga i Arhipelag magazin beleže rekordnu čitanost u martu i u dosadašnjem delu aprila. Osim toga, značajno se povećala i posećenost naloga Arhipelaga na društvenim mrežama. Iako i dalje radimo od kuće, nijednog trenutka nismo prekinuli kontakt sa čitaocima.
Svakodnevno dobijamo porudžbine naših knjiga preko našeg sajta ili naloga na društvenim mrežama. Trudimo se da porudžbine isporučimo u što je moguće kraćem roku u sadašnjim okolnostima. Zahvalni smo čitaocima na saradnji i razumevanju.
U toku trajanja pandemije koronavirusa Arhipelag obezbeđuje popust od 40% na sva naša izdanja, kao i besplatnu dostavu na teritoriji Srbije za sve porudžbine koje dobijemo posredstvom sajta www.arhipelag.rs, e-mail adresa: klub@arhipelag.rs i price@arhipelag.rs, kao i posredstvom telefona: 063 16 43 609.
klub citalaca.cdrS Klubom čitalaca Arhipelag možete da kontaktirate preko e-mail adresa: klub@arhipelag.rs i price@arhipelag.rs, kao i posredstvom telefona: 063 16 43 609.
Sve porudžbine koje naši čitaoci budu slali na pomenute kontakte, kao i preko naših naloga na društvenim mrežama, Klub čitalaca Arhipelag redovno će obrađivati i slati na adrese naših čitalaca.
Kao i do sada, s redakcijom Arhipelaga možete da kontaktirate preko e-mail adresa: redakcija@arhipelag.rs i price@arhipelag.rs.
arhipelag magazin mediaČitaoci mogu da prate naš sajt www.arhipelag.rs i Arhipelag magazin. U Arhipelag magazinu objavljujemo nove eseje, komentare i kolumne, intervjue i putopise naših domaćih i stranih pisaca, kao i premijerne odlomke iz knjiga naših autora. Pokrenuli smo i seriju tekstova Karantin u kojoj pisci iz različitih delova sveta (od Kikinde do Nju Delhija, od Beograda do Vašingtona, od Strazbura do Sofije) govore o iskustvu pandemije i karantina. Uskoro ćemo objaviti nove tekstove u ovoj seriji koja je doćivela veliki odjek među čitaocima. Povećali smo broj tekstova koje objavljujemo u Arhipelag magazinu kako bismo našim čitaocima u okolnostima pandemije virusa korona, koju je proglasila Svetska zdravstvena organizacija, pomogli da uz kvalitetne tekstove prebrode teške i komplikovane okolnosti.
Čitaoci mogu da nas prate i na našim nalozima na društvenim mrežama:
http://www.facebook.com/arhipelag
https://twitter.com/arhipelagb
https://www.instagram.com/arhipelag_knjige/
https://www.linkedin.com/in/arhipelag-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-a0540156/
https://issuu.com/arhipelag.
Arhipelag u toku pandemije koronavirusa i vanrednog stanja neće objavljivati nove knjige.
Još ranije smo otkazali javne događaje u martu i aprilu, uključujući i gostovanja stranih pisaca kao što su David Grosman i Dejvid Homel. Javne događaje nećemo organizovati ni tokom maja.
Nije sve loše, dobre su knjige.
Budimo dobro i čuvajmo i sebe i druge!