Beograd, 11. maja 2020. – Popust od 40% na sva izdanja Arhipelaga ostaje u Klubu čitalaca Arhipelag do kraja maja, do kada će biti i besplatna dostava naših knjiga na teritoriji Srbije.
Čitaoci mogu da poručuju knjige posredstvom sajta www.arhipelag.rs, na e-mail adrese: klub@arhipelag.rs i price@arhipelag.rs, kao i posredstvom telefona: 063 16 43 609.
Čitaoci mogu da nas prate i na našim nalozima na društvenim mrežama:
http://www.facebook.com/arhipelag
https://twitter.com/arhipelagb
https://www.instagram.com/arhipelag_knjige/
https://www.linkedin.com/in/arhipelag-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-a0540156/
https://issuu.com/arhipelag.
klub citalaca.cdrKao i do sada, s redakcijom Arhipelaga možete da kontaktirate preko e-mail adresa: redakcija@arhipelag.rs i price@arhipelag.rs.
Sve porudžbine koje naši čitaoci budu slali na pomenute kontakte, kao i preko naših naloga na društvenim mrežama, Klub čitalaca Arhipelag redovno će obrađivati i slati na adrese naših čitalaca.
Arhipelag je uveo popust od 40% na sva naša izdanja, kao i besplatnu dostavu na teritoriji Srbije u toku trajanja pandemije koronavirusa.
Vanredno stanje u Srbiji je ukinuto, ali pandemija koronavirusa je i dalje tu, zajedno s posledicama koje je izazvala. Svetska zdravstvena organizacija nije proglasila kraj pandemije. Ostajemo na strani naših čitalaca u ovim komplikovanim vremena.
Arhipelag neće organizovati javne događaje u maju, dok su ranije najavljeni događaji otkazani. Još početkom marta Arhipelag je otkazao javne događaje u martu i aprilu, uključujući i gostovanja stranih pisaca kao što su David Grosman i Dejvid Homel.