Beograd, 3. septembra 2021. – Znamo i stalno se iznova uveravamo u to da dobre knjige, naravno, nemaju cenu.
Ali dobre knjige ponekad imaju minimalna oštećenja. Zbog toga Arhipelag povremeno organizuje akciju Minimalno oštećene knjige, maksimalno smanjene cene tokom koje čitaoci mogu da po maksimalno smanjenim cenama kupe minimalno oštećene knjige.
Imamo ograničene količine jednog broja naših knjiga iz prethodnih godina, pa čak i nekoliko primeraka naših novijih izdanja, sa zaista minimalnim oštećenjima. Obično je reč o neznatnim mehaničkim oštećenjima na koricama, a ni u jednom slučaju nije reč o oštećenjima koja ometaju uživanju u tekstu.  Do minimalnih oštećenja knjiga najčešće dolazi prilikom transporta, ponekad i tokom stajanja knjiga u knjižarskim izlozima.
Oštećenja su blaga, količine su ograničene, ali su zato popusti neograničeni. Trenutak je pravi i traje do 20. septembra.
Osim ako pre toga ne budu iscrpljene količine blago oštećenih knjiga. Biće brzo promena na tom spisku, to već sada znamo. Obaveštavaćemo vas u narednim danima o tome.
A knjige? Knjige su, naravno, neodoljive. Uostalom, proverite i videćete.

Spisak knjiga se nalazi u nastavku:
Arhipelag Blago ostecene knjige_septembar 2021_2

Popust možete ostvariti u:

  • Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova
  • ili pouzećem bilo gde u Srbiji gde ste Vi ili oni koje volite (posredstvom sajta www.arhipelag.rs ili posredstvom e-maila: redakcija@arhipelag.rs)

Besplatna dostava u ovoj akciji važi za porudžbine čiji je iznos preko 1.000 dinara.

Klub čitalaca Arhipelag
Terazije 29/II, 11000 Beograd
tel: 011 33 44 536
011 33 44 427
e-mail: redakcija@arhipelag.rs
www.arhipelag.rs