Beograd, 21. septembra 2019. – Novi partneri Kluba čitalaca Arhipelag u novije vreme postali su Klub čitalaca Danasa, Šabačko pozorište i Novobeogradski klub.
klub citalaca.cdrČlanovi Kluba čitalaca Danasa imaju omogućen popust od 30% na pune cene svih izdanja Arhipelaga u Klubu čitalaca Arhipelag, kao i na prodajnim akcijama Arhipelaga.
Šabačko pozorište i Izdavačka kuća Arhipelag postigli su sporazum o programskoj saradnji u predstavljanju, promovisanju i popularisanju kulturnih aktivnosti obe institucije kod sopstvenih ciljnih grupa.
Arhipelag svakom kupcu karte za neku predstavu Šabačkog pozorišta odobri popust od 30% na kupovinu knjiga objavljenih u izdanju Arhipelaga: u Klubu čitalaca Arhipelag, posredstvom sajta www.arhipelag.rs, na izložbenom i prodajnom štandu Arhipelaga na Sajmu knjiga u Beogradu, kao i na drugim prodajnim i specijalizovanim akcijama Arhipelaga. Identičan popust Arhipelag, prema ovom sporazumu o saradnji, odobrava i zaposlenim u Šabačkom pozorištu.
Šabačko pozorište, s druge strane, članovima Kluba čitalaca Arhipelag odobrava popust od 30% na kupovinu karte za bilo koju predstavu Šabačkog pozorišta.
Članovi Novobeogradskog kluba imaju omogućen popust od 20% na pune cene svih izdanja Arhipelaga u Klubu čitalaca Arhipelag, kao i na prodajnim akcijama Arhipelaga.