Beograd, 7. februara 2017. – Praznici su prilika da sebi i onima koje volimo poklonimo najbolje.
Predlažemo vam knjige koje se razlikuju, jer su i čitaoci različiti, svaki od njih je svet za sebe.
Imate izbor.
Arhipelag za članove Kluba čitalaca Arhipelag ili za one koji će to postati u narednim danima organizuje od 7. do 14. februara Specijalnu akciju Dvanaest velikih priča o ljubavi.
Specijalna akcija podrazumeva sajamske cene i posebne popuste od 40 do 55% na knjige koje donose dvanaest velikih priča o ljubavi.
Akcijom Dvanaest velikih priča o ljubavi obuhvaćene su sledeće prozne knjige: Dok vetar zviždi kroz kranove Lidije Žorž, Evakuator Dmitrija Bikova, Fuga o ljubavi Sesara Antonija Moline, I da se mora zapale Jelene Banković, Igra anđela i šišmiša Aleša Čara, Istina o Saši Knišu Arisa Fioretosa, Ne mogu ovde da dočekam jutro Milana Todorova, Pretesteriši me Jelene Lengold, Sledeća priča i Izgubljeni raj Sejsa Noteboma, Te noći sam je video Draga Jančara i Vezanost Florans Noavil.
Spisak knjiga u akciji i cene možete videti ovde:
Arhipelag Specijalna ponuda za Dan zaljubljenih

Vi ćete, dakle, razumetiPosebna nagrada za čitaoce jeste bonus knjiga – kratki roman Vi ćete, dakle, razumeti Klaudija Magrisa kojom će biti nagrađen svaki čitalac koji od Kluba čitalaca Arhipelag poruči jednu od dvanaest knjiga iz ove akcije.
Popust možete ostvariti u:

  • Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova
  • pouzećem bilo gde u Srbiji gde ste Vi ili oni koje volite (posredstvom sajta www.arhipelag.rs)