Beograd, 16. decembra 2020. – Izdavačka kuća Arhipelag na kraju godine i u susret praznicima nagrađuje članove Kluba čitalaca Arhipelag i one koji će to postati tokom predstojećih praznika Velikom novogodišnjom akcijom Svi praznici u jednoj akciji. Čitaoci mogu da izaberu novogodišnji poklon ili više takvih poklona od 15. decembra 2020. do 10. januara 2021. godine.
Arhipelag Novogodišnja akcija 2020 2U toku Velike novogodišnje akcije Svi praznici u jednoj akciji posebni novogodišnji popust u Klubu čitalaca Arhipelag je 40%, dok za kupovinu 3 i više knjiga Arhipelag odobrava dodatni količinski popust od 5%. Dostava knjiga je besplatna na teritoriji Srbije za porudžbine čiji je iznos preko 1.000 dinara.
Čitaoci mogu da poruče knjige za koje se odluče posredstvom sajta www.arhipelag.rs, na telefone: 011 33 44 536, 011 33 44 427 i 063 16 43 609, kao i na e-mail adrese: knjige@arhipelag.rs i klub@arhipelag.rs. Poručene knjige Arhipelag će dostaviti čitaocima u roku od dva dana.
Čitaoci mogu da ostvare popuste u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova.
Klub čitalaca Arhipelag poznat je kao mesto dobrih knjiga i dobrih cena. Za proteklih trinaest godina Klub čitalaca Arhipelag postao je jedna od najbrojnijih i najaktivnijih mreža čitalaca u Srbiji. Pored drugih pogodnosti za svoje članove kao što su besplatna članarina, nagradne akcije za članove Kluba, lojalti program sa popustima od 20 do 50% u većini pozorišta u Srbiji, stalna akcija Knjiga nedelje, Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje i najveći klupski popust u zemlji i sajamske cene tokom cele godine.
Tokom ove akcije čitaoci će imati novogodišnje popuste od 20% na sve knjige Arhipelaga u velikom broju knjižara u više gradova u Srbiji. Među knjižarama koje su se uključile u ovu akciju nalaze se knjižara Alisa u zemlji knjiga iz Loznice, knjižare biblioteka u Gornjem Milanovcu i Zrenjaninu, knjižara Kulturnog centra u Kraljevu, knjižara Reči iz Čačka, knjižara Salon knjiga TIL iz Jagodine, novosadske knjižare Bulevar Books i Most Prometej, kao i veliki broj beogradskih knjižara: Makart, Aleksandar Belić, Akademija, Urban Books, Zlatno runo, kao i knjižare Bookastore.