Borislav Čičovački


Biblioteka:Zlatno runo

Žanr:Priče

Format:14x21

Broj strana:152

ISBN:978-86-86933-42-3

Povez:Tvrdi


Cena:792 din

Cena za članove kluba čitalaca Arhipelag:554 din


Nova knjiga priča Borislava Čičovačkog, pisca čijih je pet knjiga objavljeno u Holandiji. Ovo je druga piščeva knjiga objavljena u Srbiji.
Čičovački sugestivno i zanimljivo, okrenut i velikim i intimnim temama pripoveda o velikom susretu Istoka i Zapada u nekoliko istorijskih doba, a pogotovu u našem vremenu.
Upečatljive priče koje otkrivaju nedovoljno poznati Zapad i jedan drugačiji Istok, a naročito se bave njiohovim susretom i dramama i mitovima koji iz tog susreta proističu.

O autoru

Borislav Čičovački (Sombor, 1966), pripovedač, romansijer, solista i kamerni muzičar. Diplomirao je i magistrirao obou na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a poslediplomske studije oboe završio je i na Svelink Konzervatorijumu (Sweelinck Conservatorium) u Amsterdamu. Na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu diplomirao je biologiju. Kao solista i kamerni muzičar nastupao je širom Evrope: bio je solista sa simfonijskim i kamernim orkestrima (Beogradska filharmonija, Zagrebačka filharmonija, Gudači Sv. Đorđa, itd.), učestvovao je na više značajnih muzičkih festivala... više informacija »

Za nastavak čitanja

Pismo iz Amsterdama


Nova knjiga priča Borislava Čičovačkog, pisca čijih je pet knjiga objavljeno u Holandiji. Ovo je druga piščeva knjiga objavljena u...
više informacija »

Raskovnik


Novi roman Borislava Čičovačkog. Raskovnik je nesvakidašnja priča o emigraciji modernih vremena i povratku, kao i o ljubavi i užasima istorije...
više informacija »