Hane Lund


Biblioteka:Iskustva

Žanr:Psihologija

Format:14x20

Broj strana:112

ISBN:978-86-523-0212-3

Povez:Broš


Cena:847 din.

Cena za članove kluba čitalaca Arhipelag:593 din.


Knjiga čuvenih danskih psihoterapeuta koji su, posle dugogodišnjeg rada u vlastitoj Klinici za stres, osmislili sopstveni model rešavanja problema stresa.
Knjiga o uzrocima i posledicama stresa.
Kako stres nastaje? Kako možemo da sprečimo stres? Šta treba da učinimo sa stresom? Da li je svaki stres negativan? Zašto ništa ne preduzimamo povodom stresa?
Autori na provokativan način pokušavaju da odgovore na pitanje zašto je stres postao najveći objedinjujući faktor svih ljudi danas na svetu.
Knjiga Stres sadrži veliki broj ilustracija specijalno pripremljenih za ovu knjigu, kao i veliki broj grafikona i psiholoških testova.
Zanimljiva, provokativna, pouzdana i praktična knjiga o problemu s kojim se svakodnevno suočavamo.
Knjiga Stres doživela je više izdanja na danskom jeziku i prevedena je na većinu evropskih jezika.

O autoru

Hane Lund (1946), danska psihoterapeutkinja. Posle više od dvadeset godina iskustva u radu sa pacijentima, kako na individualnom nivou, tako i u grupama, razvila je u potpunosti svoj koncept rešavanja problema stresa. Hane Lund radi u privatnoj terapeutskoj klinici koju je osnovala 1991. godine. Godine 1997. s Jergenom Lundom osnovala je Kliniku za stres koja je posvećena nastojanju da se iza simptoma stresa pronađu razlozi koji su izazvali stres. S Jergenom Lundom napisala je knjigu Stres koja je doživela više izdanja na danskom jeziku i prevedena je na mnoge evropske jezike. Živi u... više informacija »

Za nastavak čitanja

Stres


Knjiga čuvenih danskih psihoterapeuta koji su, posle dugogodišnjeg rada u vlastitoj Klinici za stres, osmislili sopstveni model rešavanja problema...
više informacija »