Beograd, 7. februara 2015. – Arhipelag organizuje specijalnu akciju Najbolja stvar protiv gripa za članove Kluba čitalaca Arhipelag i one koji će to postati tokom ove akcije.
Akcija traje od 7. februara do kraja sezone gripa.
Popust možete ostvariti u:

  • Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova
  • ili pouzećem bilo gde da ste u Srbiji (posredstvom sajta www.arhipelag.rs)
    • Zoran Radovanović Grip / puna cena: 610,50 dinara / cena u akciji: 299 dinara

Knjiga Grip je delo dr Zorana Radovanovića, našeg poznatog epidemiologa, autora više od trideset monografija iz oblasti epidemiologije.
Grip je stručna, zanimljiva i podsticajna knjiga o tome kako se izboriti sa sezonskim gripom, kako živeti s virusima, kako se ponašati u vreme epidemija i pandemija, kao i o tome kakav je pandemijski potencijal gripa XXI veka.
Posebnu pažnju dr Radovanović posvećuje aktuelnim i najčešćim sojevima virusa gripa, uključujući i virus ptičjeg gripa A(H5N1).
U ovoj knjizi dr Zoran Radovanović opisuje i istoriju velikih pojava gripa i pandemija u XX veku, kao i istoriju velikih epidemija u modernom dobu.
U isti mah i stručno i zanimljivo pisana, ova knjiga je jedinstveno svedočanstvo o modernom iskustvu koje povremeno postaje velika drama našeg vremena, o tome kako živeti sa virusima i kako se ponašati u vreme epidemija i pandemija, kao i o tome kakav je pandemijski potencijal gripa XXI veka.
Knjiga Grip dr Zorana Radovanovića je dragocena i za epidemiologe i druge zdravstvene radnike, ali, pre svega, za obične čitaoce kojima je u obilju informacija neophodno pouzdano i stručno tumačenje ovog velikog savremenog izazova.
Knjiga sa neograničenim rokom upotrebe.
Kontraindikacije nisu zabeležene.

Izbor je jednostavan: ne možete pogrešiti.

Klub čitalaca Arhipelag
Terazije 29/II
tel: 011 33 44 536
011 33 44 427
SMS: 063 16 43 609
e-mail: klub@arhipelag.rs
www.arhipelag.rs