Beograd, 20. februara 2014. – Arhipelag organizuje specijalnu akciju Najbolja stvar protiv gripa za članove Kluba čitalaca Arhipelag i one koji će to postati tokom ove akcije. Akcija će trajati od 20. do 28. februara, a može se produžiti ako se produži sezona gripa.
Popust možete ostvariti u:

      • Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova
      • ili pouzećem bilo gde da ste u Srbiji (posredstvom sajta www.arhipelag.rs)
        • Zoran Radovanović Grip / puna cena: 610,50 dinara / cena u akciji: 348 dinara

Knjiga Grip je delo dr Zorana Radovanovića, našeg poznatog epidemiologa, autora više od trideset monografija iz oblasti epidemiologije.
Stručna, zanimljiva i podsticajna knjiga u kojoj na izuzetno jasan, pregledan i odgovoran način govori o gripu, o pandemiji gripa A(H1N1), o njenim uzrocima i razvoju, o medicinskom tretmanu, o kontroverzama i sumnjama koje je izazvala, o vakcini i borbi protiv novog gripa A(H1N1), dajući nedvosmislene i pouzdane odgovore na pitanja koja su u našoj i svetskoj javnosti izazivala masovne reakcije, pa čak i paniku građana.
Posebnu pažnju dr Radovanović posvećuje aktuelnim i najčešćim sojevima virusa gripa, uključujući i virus ptičjeg gripa A(H5N1).
U ovoj knjizi dr Zoran Radovanović opisuje i istoriju velikih pojava gripa i pandemija u XX veku, kao i istoriju velikih epidemija u modernom dobu.
U isti mah i stručno i zanimljivo pisana, ova knjiga je jedinstveno svedočanstvo o modernom iskustvu koje povremeno postaje velika drama našeg vremena, o tome kako živeti sa virusima i kako se ponašati u vreme epidemija i pandemija, kao i o tome kakav je pandemijski potencijal gripa XXI veka.

Izbor je jednostavan: ne možete pogrešiti.

Klub čitalaca Arhipelag
Terazije 29/II
tel: 011 33 44 536
011 33 44 427
SMS: 063 16 43 609
e-mail: klub@arhipelag.rs
www.arhipelag.rs