Beograd, 28. aprila 2022. – Nedelja mađarske literature u Klubu čitalaca Arhipelag počinje danas i trajaće narednih sedam dana, do 5. maja.
Knjige mađarskih autora objavljene u izdanju Arhipelaga, koje se još nalaze u prodaji, čitaoci će u narednih nedelju dana moći da poruče i kupe u Klubu čitalaca Arhipelag po sajamskim cenama.
Akcijom su obuhvaćeni romani i eseji modernih klasika mađarske književnosti Đerđa Konrada (Odlazak od kuće i povratak kući, Pomračenje sunca, na brdu i Izveštaj o duhu vremena) i Petera Esterhazija (Pomoćni glagoli srcaNišta od umetnosti), novele Lasla Darvašija (Nabaviti ženu), kao i knjige pesama Ota Fenjvešija (Američke improvizacije) i Gabora Šejna (Kula ludaka).

Spisak knjiga u akciji i cene možete videti ovde:
Arhipelag Nedelja mađarske literature

Organizujući Nedelju mađarske literatureArhipelag podseća na knjige mađarskih pisaca nekoliko žanrova književnosti koje smo objavljivali poslednjih godina predstavljajući čitaocima jednu od najuzbudljivijih evropskih literatura.
A15 400x400pxNedelja mađarske literature šesta je u nizu nedelja evropskih literatura koje u naredna dva meseca organizuju Arhipelag i Klub čitalaca Arhipelag sa željom da predstave izrazite primere raznovrsnosti i novih tokova savremene evropske književnosti i humanistike.
Nedelje evropskih literatura jedna su od aktivnosti kojim se obeležava 15 godina od osnivanja Arhipelaga.

Popust možete ostvariti u:

    • Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova
    • pouzećem bilo gde u Srbiji gde ste Vi ili oni koje volite (posredstvom sajta www.arhipelag.rs ili e-maila: klub@arhipelag.rs)

Najbolje od svega. Najbolje za sve.
Izbor je jednostavan: ne možete pogrešiti.

Klub čitalaca Arhipelag
Terazije 29/II
tel: 011 33 44 536
011 33 44 427
063 16 43 609
e-mail: klub@arhipelag.rs
www.arhipelag.rs