Beograd, 7. februara 2018. – Arhipelag za članove Kluba čitalaca Arhipelag ili za one koji će to postati u narednim danima organizuje od 7. do 14. februara povodom Dana zaljubljenih Specijalnu akciju Velike priče o ljubavi.
Praznici su prilika da sebi i onima koje volimo poklonimo najbolje.
Predlažemo vam knjige koje se razlikuju, jer su i čitaoci različiti i njihove priče se razlikuju.
Imate izbor.
Specijalna akcija podrazumeva sajamske cene i posebne popuste od 40 do čak 63% na sedamnaest savremenih knjiga koje donose velike priče o ljubavi.
Akcijom Velike priče o ljubavi obuhvaćene su sledeće prozne knjige: Dok vetar zviždi kroz kranove Lidije Žorž, Evakuator Dmitrija Bikova, Fuga o ljubavi Sesara Antonija Moline, I da se mora zapale Jelene Banković, Igra anđela i šišmiša Aleša Čara, Istina o Saši Knišu Arisa Fioretosa, Ne mogu ovde da dočekam jutro Milana Todorova, Pretesteriši me i U tri kod Kandinskog Jelene Lengold, Hodanje po oblacima Mihajla Pantića, U što se zaljubljujemo Romana Simića, Sledeća priča i Izgubljeni raj Sejsa Noteboma, Snežna kraljica Majkla Kaningema, Vi ćete, dakle, razumeti Klaudija Magrisa, Te noći sam je video Draga Jančara i Vezanost Florans Noavil.

Spisak knjiga u akciji i cene možete videti ovde:
Arhipelag Knjige za Dan zaljubljenih

Popust možete ostvariti u:

  • Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova
  • pouzećem bilo gde u Srbiji gde ste Vi ili oni koje volite (posredstvom sajta www.arhipelag.rs)